Select Page

Over Leen

Mijn naam is Leen de Roode, ik ben 43 jaar en geboren in Rotterdam. Samen met Natascha, onze kinderen en onze twee trouwe viervoeters wonen wij in het mooie Dordrecht. Al zo’n vijftien jaar werk ik met veel passie en plezier in en binnen de uitvaartbranche. In deze jaren heb ik vele vakopleidingen, cursussen en trainingen mogen volgen. Mede door deze opleidingen, mijn praktijkervaring en uitgebreide vakkennis, mag ik mijzelf inmiddels een professional binnen de branche noemen.

De laatste jaren heb ik gewerkt bij een grote onderneming in de Drechtsteden. Binnen de organisatie was ik samen met Natascha verantwoordelijk voor het overbrengen, verzorgen, kleden en opbaren van overledenen. Daarnaast behoorde ook het rijden van statieritten en het begeleiden van rouwbezoeken tot het takenpakket.

Het kunnen en mogen bieden van de laatste zorg aan iemands dierbare is bijzonder, dankbaar en mooi ‘’werk’’. Mooi om het vertrouwen te krijgen en te voelen van nabestaanden en mensen op deze manier zowel letterlijk als figuurlijk bij te kunnen staan tijdens de laatste verzorging.

Wij werken professioneel en met passie voor en met uitvaartondernemers en diverse collega’s samen in de gehele regio Drechtsteden, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Over Natascha

Ik ben Natascha Aardoom, ik ben 41 jaar en geboren in Dordrecht. Naast moeder van twee prachtige kinderen ben ik ook liefdevolle huisvrouw en echtgenote van Leen.

Mijn ruime ervaring als overledenenverzorgster, chauffeuse en gastvrouw heb ik opgedaan bij een grote Dordtse onderneming. In een tijd waarin er veel gebeurd en de maatschappij gejaagd is, zien we dat er binnen de uitvaartbranche steeds meer veranderd. Omdat ik van mening ben dat een mooie laatste verzorging veel bijdraagt in en aan het proces rondom het verlies van een dierbare, kan dit maar op een manier gebeuren… de best mogelijke!

Samen met Leen doe ik alles wat in mijn  vermogen ligt om ook de laatste verzorging tot een dierbare herinnering te maken. Wij nemen u mee in elke stap en fase van de verzorging. Elke handeling wordt benoemd en uitgelegd, zodat u weet wat u kunt verwachten en u daarbij dan ook kunt aangeven wat u graag wel of niet zelf wilt doen.

Wij kunnen in de gehele regio gebruik maken van diverse locaties voor zowel de laatste verzorging als het opbaren. Natuurlijk kan onze dienstverlening in de thuissituatie worden aangeboden en in alle gevallen kunnen en willen wij met u meedenken in elke vorm van dienstvelening.

Samen met u streven wij naar het hoogst haalbare voor elke familie!

“Wij werken professioneel en met passie voor en met uitvaartondernemers en diverse collega’s samen in de gehele regio Drechtsteden, maar natuurlijk ook daarbuiten.”

Samen met u streven wij naar het hoogst haalbare voor elke familie!